Podcast "REGIO" E10

"Malim i srednjim poduzetnicima bi se trebao spustiti prag za prijavu na projekte EU"

Istarski poduzetnik Luciano Beg tvrdi da puno njegovih kolega odustaje od prijave zato što nemaju pola milijuna kuna "zalihe".
Vlasnik Marservisa tvrdi da su jasna ideja, dobro razrađen projekt i kvalitetan konzultant tajna uspjeha povlačenja sredstava iz EU
 Goran Sebelic/Cropix

Nakon što smo u prethodnim epizodama podcasta REGIO imali priliku ugostiti predstavnike izvršne i zakonodavne vlasti, konzultante i dužnosnike lokalne samouprave, desetu epizodu našeg podcasta posvetili smo malim i srednjim poduzetnicima. Naš gost ovoga puta je istarski poduzetnik Luciano Beg iz kompanije Marservis koja je svoje poslovanje unaprijedila putem korištenja fondova EU. Koje "boljke" najviše obeshrabruju male i srednje poduzetnike da se javljaju na natječaje? Što mali i srednji poduzetnici očekuju od Nacionalnog plana oporavka i otpornosti? Kakva je njihova suradnja u kontekstu prijave na natječaje EU? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja, saznajte u 10. epizodi našeg podcasta.

Pogledajte video
Ovaj je projekt financiran uz potporu Europske komisije. Ova publikacija [objava] odražava samo stajalište autora te se Europska komisija ne može smatrati odgovornom ni za kakvu upotrebu informacija sadržanih u njoj.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. siječanj 2023 23:59